5 måter du kan tjene Bitcoin og andre kryptovalutaer passivt

Å tjene penger på kryptovalutamarkedene er ofte forbundet med aktiv dagshandel. Her er fem passive alternativer.

I kryptoindustriens formative år tillot Bitcoin Profit kraner interesserte parter å passivt tjene BTC for å få litt hud i spillet. Selv om Bitcoin var praktisk talt verdiløs på den tiden, var utvikleren Gavin Andresens idé om å distribuere mynter så bredt som mulig, både ny og forutgående.

Spol frem ti år, og kryptovaluta er lett å skaffe, men i det minste når det gjelder Bitcoin, er det kostbart å anskaffe. Selv om det fortsatt eksisterer mange kraner, er utbetalingen hånlig, og tvinger nocoiners og low coiners til å enten kjøpe krypto og hodl eller dabble i handel – noe som raskt kan bli en heltidsjobb.

Gjennom årene har andre inntjeningsalternativer kommet til syne, noe som gjør det mulig for tokenholdere å utvide kryptovaluta uten å spille på markedsbevegelser. Her er fem av de beste måtene å tjene kryptovaluta uten å handle aktivt i 2020.

Kredittkortets Cashback

Socios.com, som utviklet verdens første app for fanengasjement, gir brukerne muligheten til å hente sine Fan-tokens fra favorittklubber og Chiliz-tokens ($ CHZ) – alt de trenger å gjøre er å registrere seg for ‚More Than A‘ Fan Visa-debetkort for å begynne å tjene pengene tilbake. Du kan også enkelt handle CHZ på en støttet børs som Crypto.com eller Binance.

Opprettet av sportssentrisk fintech-oppstart Chiliz, tilbyr Socios-appen også muligheten til å ‚jakte‘ tokens i Augmented Reality (AR) verden som kan ses via et smarttelefonkamera.

Når du driver med virksomheten din, vil du uunngåelig komme over CHZ, så vel som forskjellige team-tokens, avhengig av din geografiske plassering, med disse tokens som gir innehavere stemmerett for bestemte klubbbeslutninger, rabatter på varer og til og med kampbilletter, inkludert spesiell VIP seter og opplevelser.

Apropos Binance, verdens ledende kryptokursutveksling, lanserte også sitt Visa-kort som europeere allerede kan søke om.

I en offisiell kunngjøring avslørte selskapet at tilbakebetalingen på den kunne bli så høy som 7%, noe som ikke er imponerende.

Staking og validering

Staking er et annet problemfritt alternativ for de som ønsker å sette krypto på jobb. I hovedsak tillater dette systemet tokenholdere å „stake“ sine digitale eiendeler i en lommebok og tjene belønninger i form av nylig myntede mynter for å gjøre det.

Nylig begynte noen av de ledende børsene å tilby innsatsalternativer for kryptovalutaer som Tezos, Harmony, Tron, QTUM og mer.

AdEx, et etisk digitalt annonsenettverk som kombinerer tradisjonell peer-to-peer-teknologi, kryptografi og blockchain, hjelper brukerne med å få tilbake avkastningen på krypten sin via insentivisert innsats eller hva det betegner „sikkerhetsgruvedrift“.

Når en bruker har låst opp ADX-tokens, kan du ikke trekke deg i minst 30 dager. Men her er kickeren: i tillegg til å kunne tjene ekstra ADX for å sette obligasjoner, tjener brukerne også DAI fra valideringsgebyrer. Det er en smart måte å stimulere brukerne til å forbli innenfor AdEx-økosystemet mens de tjener en avkastning på deres eierandel som gir opptil 100%.

Kopihandel

Ideen om kopihandel er enkel: I stedet for å komme opp i hastighet på komplikasjonene ved handel, etterligner du handlingene til profesjonelle, som er insentiviserte for å sikre at du kommer ut i det grønne. Bingbon er en plattform med en funksjon for kopihandel, med brukere som kan koble gjennom hundrevis av topphandlere, gjennomgå tidligere prestasjoner og kopiere handel.

Selv om det teknisk sett fortsatt handler, er det en passiv form som hjelper nybegynnere ombord. Noen holder seg til kopihandel, mens andre oppgraderer til handel på eget initiativ, etter å ha lært om effektive strategier. Sistnevnte blir noen ganger kopihandlere selv, og tjener 8% av tilhengernes nettofortjeneste.

Selvfølgelig betyr ikke handel med kopiering at du vil avslutte fortjenesten hver gang: mens du får kopiere suksessen til kopihandleren, vil du også dele tapene. Med andre ord, velg din kopihandler med omhu og ta en målt tilnærming.

Nettsøking

Ideen om å tjene kryptovaluta for noe du vil gjøre som en del av hverdagen din er utrolig attraktiv, og der ligger appellen til modige belønninger. Brave, en åpen kildekode, personvern-sentrert nettleser modellert på Google Chrome (men minus annonser og trackere), tjener penger på brukernes oppmerksomhetsspenn ved å betale dem i Basic Attention Tokens (BAT) hver gang de ser på annonser som respekterer personvern.

Brukere bestemmer hvilke nettsteder de vil støtte, og kan til og med tipse favorittinnholdsskaperne direkte. I følge Brave tjener nettbrukere 70% av inntektene Brave mottar fra annonsører, og ved å betale det videre kan de støtte innholdet de elsker. Når det gjelder innholdsskapere, kan de bruke Braves partnerutveksling Uphold for å konvertere BAT til en valuta de selv velger. Alle er en vinner.

Pant eiendelene dine

‚HODL and earn‘ er straplinen til Cred, et av mange prosjekter som utnytter trenden som ser at kryptoholdere sitter på eiendelene sine i påvente av opp ned lenger ned på linjen.

Som Brave, samarbeider Cred med Uphold – pluss andre plattformer som Bitcoin.com og Bitbuy – som bruker brukernes eiendeler til å fungere, spesielt utlån til og transaksjoner med låntakere og pengeforvaltere.

Cred betaler renter til brukere fra 190 land i crypto, fiat eller stablecoin, og returnerer krypto til dem etter seks måneder. Det er også mulig å registrere seg automatisk i ytterligere tremånedersperioder, med Cred som tilbyr noen av de beste utlåns- og lånerenten i bransjen. Interessant, Cred har nylig aktivert staking i appen via Klever-lommeboken.

Som du kan se, er ikke hodling og handel de eneste to alternativene for å tjene avkastning i den digitale økonomien. Ved å dra nytte av slike initiativer, kan du opprette en passiv inntektsstrøm og se lommebokbalansen vokse.