CNBC: s Jim Cramer säger att han inte kommer att köpa Bitcoin över $ 20K efter 20% krasch

„Detta är inte annorlunda än ett helt oberäkneligt lager“, sa Cramer.

Jim Cramer, värd för CNBC: s Mad Money, sa att han fortfarande „leker med husets pengar“ efter att ha sålt en del av sin krypto före den senaste priskraschen

I en intervju med TheStreet sa Jim Cramer att han fortfarande trodde på Bitcoin ( BTC ) trots en prisjustering på 10 000 dollar de senaste tre dagarna. Han tillade dock att det var osannolikt att han skulle köpa mer om inte priset understiger 20 000 dollar.

„Mitt mål var att få ut mina pengar så att jag inte behöver tänka på det“, sa Cramer. ”Om det går tillbaka under 20 000 dollar är jag köpare igen. Men jag fick mina kostnader och jag lekte med husets pengar. Detta är inte annorlunda än ett helt oberäkneligt lager. ”

CNBC-värden rapporterade att han hade „sålt tillräckligt med Bitcoin“ förra veckan för att täcka sin ursprungliga andel i kryptotillgången

Cramer köpte enligt uppgift sin första Bitcoin i mitten av december när priset var på 17 000 dollar, då den kallade det en „anständig nivå.“

Priset på Bitcoin har sjunkit mer än 23% sedan det nådde en heltid på mer än $ 42 000 på fredag. Det handlas för närvarande till 32 192 dollar.