Salausmarkkinoiden tunteet nousevat; Bitcoin menettää viikon, voittaa päivän

Kymmenen parhaan kolikon yhdistetty liikkuva seitsemän päivän keskimääräinen salausmarkkinoiden sentimenttipiste (sentscore) markkina-arvon mukaan on hieman palautunut viime viikon 4,98 / 10: stä nykyiseen 5,18: een. Tämä tuo sen lähemmäksi positiivista vyöhykettä, jossa se asui jonkin aikaa kesällä, ja takaisin 5-5,9-alueelle, jossa se enimmäkseen seisoi, salausmarkkinoiden mielipiteiden analyysipalvelun Omenicsin tietojen mukaan. Maailman numero yksi, kaksi ja kahdeksan kolikkoa ovat viikon häviäjiä, vaikka kaikki kolme nousivat tänään.

Koska se on melko yleistä, markkinoiden väri muuttuu jälleen viikolta toiselle: kun seitsemän kolikkoa oli punaisia ​​viime viikolla, mikä tarkoittaa, että niiden pisteet olivat laskeneet, tällä viikolla seitsemän on vihreitä. Viimeisen seitsemän päivän aikana viime viikon häviäjästä tuli tämän voittaja, kun Immediate Edge -pisteet nousivat yli 17%. Sitä seuraa cardano (ADA) 14,5% ja bitcoin cash (BCH) lähes 11%. Tässä vihreässä ryhmässä kiinnitys (USDT) nousi vähiten, 0,1%.

Kolme pudotettua ovat bitcoin (BTC), ethereum (ETH) ja litecoin (LTC), tässä järjestyksessä. Heidän pudotuksensa ovat vähäisiä, mutta se toi BTC: n 6,7: stä 6,6: een, kun taas kahden viimeisen kolikon pudotukset eivät olleet riittävän suuria vaikuttamaan niiden pisteisiin.

Se sanoi, että bitcoin on edelleen ainoa positiivisella vyöhykkeellä. Neljän kolikon (verrattuna kolmeen viikko sitten) pisteet ovat tällä kertaa yli 5, BNB: n liittyessä viime viikon listaan, ja ethereum istuu edelleen positiivisen vyöhykkeen partaalla. Merkittävän nousunsa ansiosta kardano on nyt myös suhteellisen lähellä positiivista vyöhykettä.

Pelkästään viimeisten 24 tunnin aikana zoomaamalla kymmenen parhaan kolikon yhdistetty liukuva keskiarvo on 5,1 – pienempi kuin molemmat viime viikon 24 tunnin senttimetrit 5,29 ja tämän päivän 7 päivän senttikorit. Samanaikaisesti kaikki kolikot ovat kuitenkin tänään vihreitä, ja bitcoin johtaa pakkausta 8,6%: n nousulla. Ensi maanantaina on vielä nähtävissä, jos yhdistetty senttori-pudotus vai tämän päivän nousu vallitsevat, mutta toistaiseksi näemme bitcoinin olevan 6,3, vaikka ethereum riippuu edelleen 5,9-pisteestä. Vain neljällä kolikalla on pisteet yli 5, neljällä on yli 4, ja yksi ketjulinkki (LINK) – putosi negatiiviseen vyöhykkeeseen senttiarvolla 3,9.

Viimeiseksi, tarkastelemalla Omenicsin seuraaman kymmenen parhaan luettelon ulkopuolista 29 kolikkoa, havaitsemme, että 22 niistä on nähnyt viimeisten viikkojen aikana nousunsa. Zcash (ZEC) johtaa koko 39-kolikon pitkää listaa 29,1%: n nousulla pisteeseen 5.3. Samaan aikaan ainoa kolikko paitsi bitcoin positiivisella vyöhykkeellä on monero (XMR), jossa on 6,3. Toisaalta negatiivisesta vyöhykkeestä on jäljellä vain yksi kolikko, tämä on komodo (KMD).